Wydarzenie rozpocznie się za:
NOWA ERA ŻYWIENIA
04.06.2024
Online
Bezpłatnie
Poznaj innowacje, które nieodwracalnie zmienią branżę spożywczą!
Zapisz się na wyjątkowe wydarzenie online dla producentów, technologów żywności i dietetyków
Drukowanie żywności 3D
i inne technologie
Zapraszamy producentów i technologów żywności, marketingowców i handlowców z branży spożywczej, dietetyków pracujących dla większych instytucji lub doradzających indywidualnym klientom.
To wydarzenie stanowi unikalną okazję do zgłębienia najnowszych trendów i innowacji w branży żywnościowej. Nie przegap szansy na poszerzenie swojej wiedzy i umiejętności dzięki sesjom prowadzonym przez naszych ekspertów.
Podczas tego wydarzenia online, eksperci z różnych dziedzin przedstawią, jak zaawansowane technologie, takie jak druk 3D, mogą nie tylko ulepszyć procesy produkcyjne, ale także wprowadzić zrównoważone i zdrowe opcje żywieniowe, odpowiadające na rosnące zapotrzebowanie konsumentów na personalizację diety i świadomość ekologiczną. Zrozumienie tych technologii jest kluczowe dla każdego, kto chce być na czele innowacji w przemyśle spożywczym.
Rejestracja uczestników jest otwarta. Zapisz się już dziś!
10:00-10:05
Rozpoczęcie wydarzenia i przywitanie uczestników
10:05:10:35
Wszystko, co musisz wiedzieć o żywności drukowanej 3D
Prowadząca: Katarzyna Kot
10:35-11:05
Żywność genetycznie modyfikowana – konfrontacja nauki z prawem unijnym w sprawie GMO
Prowadzący: Piotr Lalowski
11:05-11:15
Przerwa
11:15-11:45
Przetwarzanie żywności 4.0: obecny i przyszły rozwój w kontekście zmian technologicznych
Prowadząca: Agata Jabłońska
* Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu
Student studiów magisterskich w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Żywienie Człowieka i Ocena Żywności oraz studiów podyplomowych w Polsko-Japońskiej Akademii Technik Komputerowych na kierunku Bioinformatyka. Były Przewodniczący Koła Naukowego Żywieniowców SGGW. Główne zainteresowania: dietetyka, mikrobiologia, biologia molekularna, immunologia.
inż. Piotr Lalowski
Agata Jabłońska
Członkini Koła Naukowego Żywieniowców na SGGW. Interesuje się badaniami ukierunkowanymi na mikrobiologię żywności i mikrobiotę przewodu pokarmowego, właściwości probiotycznych i postbiotycznych wybranych szczepów bakterii, potencjalnie wykorzystywanych do produkcji żywności.
Katarzyna Kot
Audytor wiodący ISO 2200, audytor wewnętrzny systemów IFS, BRC, manager HACCP, specjalista ds. prawa o żywności.
Redaktor prowadząca portalu i magazynu Bezpieczeństwo żywności w praktyce.
Wydarzenie online jest bezpłatne. Jeśli chcesz wziąć w nim udział, wystarczy, że zapiszesz się przez formularz rejestracyjny.
Po zapisaniu się otrzymasz mail potwierdzający. Koniecznie potwierdź swój udział w wydarzeniu klikając w link z e-maila!
Już 5 czerwca, na swój adres e-mailowy, otrzymasz imienny certyfikat uczestnictwa.
* Pole oznaczone gwiazdką jest obowiązkowe